5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Çift yangın bapları, koridorlarda ve önemli odalara girizgâhlerde bulunanlar gibi daha geniş açıklıkları kapatmak kucakin kullanılabilen dü kapı kanadından oluşur. Bu baplar, henüz geniş alanlarda yangına ve dumana karşı bir bariyer sahip olmak üzere mutasavvertır ve keresteden, çelikten yahut bu malzemelerin bir kombinasyonundan binalabilir. Ekseri 30 ila 120 zaman arasında mütebeddil çeşitli yangın dereceleriyle mevcuttur.

Yapı çışitalarında kullanılan baplar hizmetlevi dolayısıyla farklı malzemelerden üretildiği derunin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanoğlu mideeride çevrilmiş kalabilir.

Merdivenin enliliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile ilgili hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

İnsanların yaşamını kurtaran yangın kapısı; bununla yetinmeyerek yangının farklı yerlere yayılmasına da hail evet. Bu sayede, yangının yaratması olasılı hesaplı etkilerini en aza indirir.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Binalarda mukannen standartlarda iz alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları yürekermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 serlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Bir binada hangi tür yangın merdiveni kullanılacağını saptama kılmak sinein uzmanlara Yangın Kapısı danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak veya bina denetiminden sorumlu özel tesislardan düşünce kazanmak, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari binasına makul yangın merdiveni seçilebilir, binanın kullanma amacına müsait türler yeğleme edilebilir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Yangın Kapısı yaman sızdırmaz özelliğe malik olması nedeniyle yangın takkadak insanların duman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu baplar dışarıya esaslı ve kolaylıkla açılabilen mimariya sahiptir.

Bu baplar, standart yangın direnci gereksinimlerine eklenmiş olarak sınırlı asayiş ve başarım kriterlerini önlemek üzere tasarlanmıştır.

 ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşıtlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle içinlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın bapları; son derece güvenilen ortamlarda sınav edilip onaylandıktan sonra dirim alanlarında namına mahal bulur. Doğru bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda sınav edildikten sonra birinci sınıf bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Test esnasında bapnın göstermiş olduğu performansa denetlemelarak testi yaratıcı kuruluş tarafından bapya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Sahip oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan acil çıkış bapları, üretim sürecinde kazanmıştırkları metanet ile konulevlerini adına getirmektedir. Yangına karşı peklik özelliği ile ölçün kapılardan ayrılmasının katı keşik son basamak farklı yükselmek skalasına sahiptir.

Report this wiki page